Sedmi dečji sajam

Sedmi dečji sajam

U subotu 21.05.2011. na Sedmom dečijem sajmu, fizioterapeuti Centra za korektivnu gimnastiku održali su vežbe za mame.

U nedelju 22.05.2011. održane su vežbe za decu. Pored toga predstavljena je savremena neinvanzivna metoda merenja deformiteta kičmenog stuba SpineScan.

Saznajte više o fitnesu za trudnice
Saznajte više o deformitetima stopala i kičme
Saznajte više o SpineScan metodi merenja deformitetima kičme


Školsko zvono

Školsko zvono

29.08.2010. u okviru manifestacije Školsko zvono (www.usceshoppingcenter.com) u Shopping Centru Ušće, pod sloganom Učimo nove stvari kroz igru i zabavu koju je realizovao Magazin MAMA, fizioterapeuti Centra za korektivnu gimnastiku su učili decu pravilnom držanju tela. Da je deci ali i odraslima bilo zabavno videćete na slajdovima koje smo vam pripremili.

Saznajte više o nepravilnom i pravilnom držanju tela


MAMA park

MAMA park

29.06. do 31.07.2010. terapeuti Centra za korektivnu gimnastiku vežbali su sa decom i roditeljima u MAMA parku (www.mamapark.rs) na Adi u organizaciji časopisa MAMA. Kako je bilo ovog leta pogledajte i pridružite nam se narednog.


14. rođendan časopisa MAMA

MAMA

Magazin MAMA, vodič za uspešno roditeljstvo, proslavio je 14. rođendan zajedno sa roditeljima i decom u Šoping centru Ušće 10. i 11. aprila 2010.god.

Centar za korektivnu gimnastiku se pridružio slavlju vežbajući zajedno sa decom. Ako niste, prisustvovali ovom događaju kako je to izgledalo možete pogledati na fotografijama majskog broja časopisa i na našem sajtu.


Kids fest

Kids fest

19. oktobra 2009. u Domu sindikata u Beogradu Centar za korektivnu gimnastiku održao je demonstraciju preventivno korektivnih vežbi za stopala u okviru Kids festa.

Više o setu za prevenciju i terapiju ravnih stopala možete saznati prateći ovaj link.