Postanite saradnik

Nakon pozitivnog iskustva u vidu internet prezentacije (posećenost našeg sajta možete videti na Hitrangu) i sa željom da stvorimo mrežu podrške i saradnje, odlučili smo da ponudimo prostor na našem sajtu svima koji se bave unapređenjem zdravlja i kvaliteta života.

Stoga Vas pozivamo da postanete naš saradnik putem:
  • razmene banera ili
  • postavljanjem Vaše stranice u rubrici Saradnici.

Prednost imaju naši dugogodišnji saradnici ali i svi oni koji to žele da postanu. Ako prepoznate svoje ideje ili ono što već radite dok se upoznajete sa našim aktivnostima i želite da budete deo našeg tima, kontaktirajte nas putem telefona: 011 74 34 921 i 065 34 34 921, ili elektronske pošte: centarkorektivnagimnastika@gmail.com.

Okvirni izgled Vaše stranice koju bismo postavili na našem sajtu, kao i više informacija o sadržaju same stranice dati su u tekstu ispod, ili prateći ovaj link. Takođe možete pogledati i stranice naših sadašnjih saradnika.


Ime Vaše firme

Logo

Adresa: Pere Perića 186, 11000 Beograd

Telefoni: 011/555-555, 063/555-555

E-mail: nasa.adresa@yahoo.com

Mapa

Naša delatnost

Foto

Tekst sa opisom delatnosti Vaše firme i usluga koje firma pruža. Poželjno je da uz tekst dostavite i nekoliko fotografija u zavisnosti od dužine teksta (što više teksta više fotografija) koje će biti postavljene uz tekst (kao u ovom primeru). Dužina teksta nije ograničena. Potrebno je da tekst bude dovoljno dug da opiše u potpunosti Vašu delatnost, ali ujedno treba voditi računa da beskorisne informacije mogu da odbiju posetioca sajta od daljeg čitanja teksta. Akcenat treba staviti na najbitnije delatnosti kojima želite da privučete klijantelu. Ne zaboravite da istaknete vaše prednosti u odnosu na druge firmi iste ili slične delatnosti, kao što su pristupačne cene, visok kvalitet proizvoda ili usluge, korišćenje savremene tehnologije itd. Primer dobrog opisa delatnosti firme možete naći ovde.

Slike koje nam budete dostavili trebalo bi da budu usko povezane sa Vašom delatnošću. Ukoliko je opis Vaše delatnosti previše kratak, moguće je da neke od dostavljenih fotografija neće biti postavljene zbog estetskog izgleda same stranice. Fotografije čiji sadržaj nije povezan sa delatnošću firme, uslugama koje firma pruža, proizvodima ili samom firmom (ambijent i sl.) neće biti postavljene na stranicu. Molimo Vas da ne dostavljate fotografije koje su zaštićene i koje se ne mogu koristiti bez saglasnosti onog ko na njih polaže prava. Ukoliko niste u mogućnosti da nam dostavite odgovarajuće fotografije, uz Vašu saglasnost možemo postaviti slike koje smatramo da najbolje odgovaraju opisu Vaše delatnosti.

Sve Vaše primedbe i saveti vezani za izgled stranice biće prihvaćeni. Ukoliko Vi tako želite, stranica može imati i drugačiji izgled od ovde predloženog. Zadati raspored fotografija, kao i veličina i font slova nije fiksan i može biti prilagođen Vašim zahtevima.

Kako nas pronaći

Mapa

Uz mapu dela grada u kome se nalazite sa označenim mestom Vaše firme kao i nazivima poznatih objekata u blizini Vaše lokacije, na ovom mesto će se naći i objašnjenje kojim je gradskim saobraćajem moguće stići do Vas kao i preporuka koji je prevoz najbolje koristiti. Ukoliko se bavite delatnošću kao što je lečenje, terapija ili nekom drugom vrstom delatnosti koja zahteva da klijent bude duže vremena prisutan (nekoliko dana ili nedelja), dobro je navesti i imena i adrese najbližih hotela, motela i drugih vrsta smeštaja koje bi mogli da koriste Vaši klijenti koji žive u drugim mestima.

Za više informacija obratite nam se putem telefona ili e-mail adrese koje ćete naći na stranici Kontakt ovog sajta.