Pomagala

Važno !

Centar za korektivnu gimnastiku i fizikalnu terapiju ne vrši prodaju navedenih artikala, već samo prosleđuje porudžbine ovlašćenim distributerima. Porudžbine možete vršiti putem telefona, lično, ili putem e-mail-a.


itouch Sure

Stimulator mišića karličnog dna

Inkontenacija, odnosno nekontrolisano mokrenje, je čest problem kod žena i on ozbiljno ugrožava njihovo zdravlje. Jačanje mišića zida karlice je dokazan način za prevenciju i lečenje inkontenacije i slabosti mišića karlice.

Inteligentan stimulator mišića karličnog dna
  • Leči inkontinenciju (stresnu, urgentnu i mešovitu)
  • Omogućava kvalitetan i aktivan život
  • Pogodan je za sva starosna doba
  • Poboljšava seksualni život
  • Nema neželjeno dejstvo
  • Siguran je i jednostavan za upotrebu
  • Klinički je dokazan
Tenscare

Cena itouch Sure stimulatora mišića karličnog dna je 12.800din + troškovi dostave.

Poručite


Set za prevenciju i terapiju ravnih stopala i spuštenih svodova

Thera Band Set za prevenciju i korekciju ravnih stopala i spuštenih svodova, sastoji se od dva stepera (dve polu lopte) i valjka koji su ispunjeni vazduhom što omogućava sistem progresivnog vežbanja uz postepeno povećavanje otpora. Spoljašnja bodljikava površina pruža dodatni senzo-motorni nadražaj.

Jednostavno i lako primenom vežbi uz pomoć Thera Band seta jačaju se mišići nogu i tako pravilno formiraju svodovi stopala. Trajne korekcije mogu se postići isključivo aktivnim vežbanjem.

Jednostavno i lako primenom vežbi uz pomoć Thera Band seta jačaju se mišići nogu i tako pravilno formiraju svodovi stopala. Trajne korekcije mogu se postići isključivo aktivnim vežbanjem.

U brošuri i na CD-u je prikazano 12 vežbi koje su prema težini izvođenja bodovane sa 1,2 i 3 boda tako da podjednako uspešno mogu da vežbaju deca od 3 kao i od 6 god. Uz tabele koje se dobijaju u setu može da se prati realizacija dnevnog i nedeljnog plana vežbanja.

Dužina trajanja svake pojedinačne vežbe određuje se prema uzrastu deteta, za uzrast od 3-6 god iznosi 30sec, 6-9 1min, 9-12god 1,5min i za decu od 12 i stariju 2 min.

Program Thera Band je priznat od udruženja Američkih fizioterapeuta (APTA) i oficijalni je program rehabilitacije zemalja EU. Kod nas se koristi u Univerzitetskoj dečijoj klinici, Institutu za majku i dete, Institutu za rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović", Centru za korektivnu gimnastiku.

PoručiteGimnastičke lopte "Gymnic Classic Balls"

Gymnic Classic Balls pružaju najbolju i najinteligentniju formu vežbanja. Koriste se u fizikalnoj terapiji, sportu i gimnastici.

Vežbe su zasnovane na opštepoznatoj Bobat metodi koja se koristi u rehabilitaciji i fizikalnoj terapiji širom sveta. Ukratko, Gymnic Classic pruža odličan i pogodan način za oblikovanje tela i zabavan način za održavanje zdravlja i lepog izgleda Vašeg tela.

Ostale upotrebe uključuju ples i aerobik vežbe za mršavljenje. Postoji i poseban fitnes program za decu, uključujući i vežbe u sedećem položaju za korekciju držanja.

Lopte se proizvode u različitim veličinama, izdržljive su i mogu da podnesu teret i do 300 kg.

Gym lopte

Lopte za masažu

Reflex-ball

Reflex lopte za masažu mogu se koristiti u velikom broju tehnika masaže.

Napravljene su od mekane PVC pene, prijatne na dodir. Posebno su dizajnirane za masažu, refleksologiju i terapiju ruku.

Veoma su lepa ideja za mali poklon bilo kome.

Reflex lopte
Aku-ball
Aku lopte

Pored masaže, Aku lopte su korisne za poboljšanja balansa i koordinacije, kao i za stimulaciju dodira.

Nežne su na dodir, sa kugličastim izbočinama koje omogućuju dobro prijanjanje uz šaku.

Odlične su kao lopte za igranje, pa se mogu koristiti i u igrama bacanja i hvatanja.

Active Rolle

Njegov oblik pruža različite alternative masaže.

Daje odlične efekte kod masaže većih površina tela a pogotovo kod masaže stopala.

Odličan je za masažu leđa, ruku, nogu, šaka i stopala.

Active Rolle