Iskustva korisnika sa programom zdrave ishrane

Na početku Nove 2006. objavljujemo neke od postignutih rezultata u toku prošle godine. Našim klijentima je već poznato da stručni tim Centra propagira zdrav način življenja, pa samim tim i gubitka telesne mase. Uz određeni higijensko-dijetetski režim i fizičku aktivnost postigli smo zavidne rezultate. Sledeći primeri govore o tome:

  1. Marjanović Tanja, 32 god Kotor

    U toku druge trudnoće dobila je 20 kg. Nakon porođaja ostalo joj je 15 kg viška. Uz dijetu nakon 4 meseca izgubila je svih 15 kg. Nije imala fizičkih aktivnosti iz našeg programa (zbog bebe). Dobro se oseća. Šest meseci nakon dijete telesna masa je i dalje ista.

  2. Ivanović Jasmina, 30 god Beograd

    15 kg viška već 10 godina. Uz čvrstu volju, dijetu i svakodnevni brzi hod u trajanju od jedan sat izgubila je za 3 meseca svih 15 kg. Već 4 meseca nije na dijeti, telesna masa je ista. Oseća se dobro. Zadržala je dobru naviku svakodnevne šetnje.

  3. Tomović Nikolina, 27 god Beograd

    10 kg viška izgubila je nakon 2.5 meseca, uz dijetu, vežbe i pola sata brzog hoda. Telesna masa se od tad nije menjala.

Sve tri pacijentkinje su zadovoljne rezultatima, a mi smo zadovoljni njihovom istrajnošću. Nakon tretmana shvatile su da naša dijeta ne znači gladovanje već samo pravilnu ishranu. Pravilna ishrana dovodi do poboljšanja kompletnog zdravstvenog stanja i dobrog raspoloženja i optimizma.

DOĐITE I UVERITE SE!!!