Gipsane bermude

Gipsane bermude
Smanjite ceo konfekcijski broj za 45 minuta!

Gotovo ni jedna žena koja drži do svog izgleda i ulaže mnogo truda i novca, nema vremena ni strpljenja da svakodnevno odlazi u kozmetički salon po novi izled lica i tela. Znajući za to proizvođači preparata za negu i lepotu u poslednje vreme se odlučuju za tretmane koji daju odmah vidljive rezultate.

A da li biste voleli da pred neki važan izlazak za sat vremena budete mršaviji za čitav konfecijski broj? Na to pitanje odgovaramo kontra pitanjem: Ko ne bi?
I to je moguće!

Ovaj tretman kod nas je poznat kao Gipsane bermude i koristi se za tretiranje celulita (edematozna forma), lokalizovane gojaznosti i neelastičnosti kože. Naime, prvo se na telo, odnosno na kritične tačke na telu - butine, bokove i stomak - laganom masažom nanosi Naktiva losion, pa Naktiva serum (oligocomlex na kritične tačke koje tretiramo), potom aktiviramo limfne puteve limfnom drenažom Oligodrenom što eliminiše toksine iz organizma.

Sledeći korak je nanošenje laganom masažom Multiaktiva (ako tretiramo masne naslage i celulit) i Oligotona (ako tretiramo opuštenu kožu).

Na kraju sledi Oligomaska koja se stavlja preko pamučnih kompresa, i tako se oblikuje svojevrstan kalup po obliku tela klijenta. Ostavi se da deluje 45 minuta. Za to vreme maska se stvrdne kao gips, a kada se skine, obim klijenta je manji za jedan konfecijski broj. što se može utvrditi merenjem kritičnih mesta santimetrom. Gubitkom tečnosti odlazi velika količina toksina pa se istovremeno izvrši detoksikacija organizma, a pri tom koža postaje glatka, a vezivno tkivo se učvrsti.

Osnova preparata koji se koriste za tretman su oligoelementi prirodnog porekla, silicijum (ima ulogu u stvaranju kolagena), zatim magnezijum (za enzimsku reakciju ugljenih hidrata i proteina), bakar (učestvuje u proizvodnji elastina), gvožde (koži daje tonus i usporava starenje kože) i cink (ima antioksindatnu moć, vezuje slobodne radikale). Svi oligoelementi su aktivatori postojećih aktivnih supstanci u tretiranim zonama.

Tretmani gipsanim bermudama se rade svakog šestog dana i mogu se kombinovati sa drugim anticelulit i tretmanima mršavljenja. Broj tretmana zavisi od vrste celulita, stepena gojaznosti i postignutih rezultata. Nakon željenog izgleda preporučuje se održavanje svakog drugog meseca.

Tretman se uspešno primenjuje kako kod žena, tako i kod muškaraca.