Razvojno savetovalište

Razvojno savetovalište

Pored Škole roditeljstva koja traje već četiri godine i u kojoj se budući roditelji pripremaju za novu ulogu, od decembra 2007. počelo je sa radom Razvojno savetovalište - novi projekat Centra za edukaciju pacijenata GAK “Narodni front”. Ideja je potekla od roditelja koji su pohađali predavanja u školi i zajedno se pripremali za porođaj, tako da je Razvojno savetovalište namenjeno pre svega njima ali i svim ostalim zainteresovanima.

Rad Razvojnog savetovališta se odvija kroz radionice gde roditelji postavljaju pitanja psihologu, pedijatru, neonatologu i fizioterapeutu. Vaspitanje deteta, rani razvoj, druženje sa vršnjacima, ishrana nakon prestanka dojenja, vakcinacija, kod beba (tortikolis, kriva stopala), kako se prepoznaju, kako se leče, vežbe koje roditelji mogu sami da rade sa detetom samo su neke od tema koje interesuju roditelje.

Prisustvovanje radionicama i učešće u radu Razvojnog savetovališta je besplatno, možete da dođete sa ili bez deteta, ako nemate pitanja vaše iskustvo u odgajanju deteta možete da podelite sa drugim roditeljima, njima će to biti dragocena pomoć. Prijavljivanje za dolazak i predlaganje tema koje želite da čujete je svakog radnog dana od 7 do 16 na tel 011 20 68 367.