Lipo-detox

Lipo-detox

Lipo–detox je specijalan, klinički dokazan, postupak za eliminisanje celulita i masnih naslaga. U ovom tretmanu koriste se tri preparata, a nijedan ne sadrži parabene, silikone i parafinska ulja:

  • Skin activator
  • Slimming cream
  • Drenage cream

SKIN ACTIVATOR (aktivator kože) sadrži eksktrakte ruzmarina, ginsenga, divljeg kestena, bodljikave veprine, breze. Namenjen je nezi neaktivne, atrofične kože podložne celulitu. Takođe ima i anti-age efekat.

Delovanje: Povećava prokrvljenost, oksigenaciju (povećava apsorpciju kiseonika u ćelijama), poboljšava metaboličku razmenu (hranljive-štetne materije), stimuliše regeneraciju kože.

Reakcija kože: Izaziva osećaj toplote (hiperemija) i peckanja. Reakcija nestaje posle 1-2h. Nema alergija, a hiperemija je potrebna reakcija za postizanje dobrih rezultata.

SLIMMING CREAM sadrži ekstrakte ulja avokada, jojobe i nevena, smeđe alge (Alga Laminaria Digitata), zelenog čaja, divljeg kestena, bodljikave veprine i vitamina A i E. Preparat je namenjen nezi neaktivne, atrofične kože podložne celulitu, a oslobađa i od toksina.

Delovanje: Ublažava promene vezivnog tkiva nastale kao posledica poremećene cirkulacije i upalnih procesa, ima protivupalno delovanje, aktivira limfu i stimuliše lipolizu.

Reakcija kože: Hiperemija, peckanje i poželjan termički efekat.

DRAINAGE CREAM (drenažna krema) sadrži ekstrakte ulja avokada, crne bazge i gel sa gliceril poliakrilatom (sprečava zadržavanje vode), antioksidansno dejstvo podstiče znojenje i izlučivanje štetnih materija, ulje ricinusa, šipka i grožđa, ekstrakt hrasta i hamamelisa, beta glukan–polisaharid, pantenol, glicerin, pektin, itd. Drenažna krema namenjena je nezi neaktivne, atrofične kože podložne celulitu i nakon kavitacije, tako što vrši limfnu drenažu u trajanju 30 minuta koja ima efekat da se razgrađeni celulit i masne naslage izbace iz tela klijenta.

Delovanje: Rešava problem zadržavanja vode u potkožnom masnom tkivu, vlaži kožu i jača njenu barijeru, podiže imunološki sistem, sliming efekat (smanjenje obima adipoznog tkiva).

LIPO- DETOX FINISH preporučuje se za kućnu negu. Sadrži ekstrakte svetog lotosa (Nelumbo nuciferal), arnike, pantenola, ricinusovog ulja. Proizvod je namenjen nezi neaktivne, atrofične kože podložne celulitu kao i dodatnoj nezi za održavanje rezultata anticelulit tretmana, ali kod kuće.

Delovanje: Stimulacija mikrocirkulacije, smanjenje upalnih procesa, drenaža područja sa celulitom, regeneracija i vlaženje kože, eliminacija lipida i aktivacija lipolize.

Upotreba kod kuće: Umasirati gel-krem ujutro i uveče, hiperemija (povećanje temperature) i peckanje su poželjne reakcije.

Lipo-detox
Kako bi se celokupni tretman upotpunio savetuje se:
  • svakodnevna nega kod kuće,
  • unos dosta tečnosti (vode ili nezaslađenog čaja),
  • zdrava ishrana,
  • prekid štetnih navika (pušenje, konzumiranje alkohola),
  • što više kretanja.

VAŽNA NAPOMENA!

Proizvode ne smeju da koriste osobe sa oštećenom kožom, venskom insuficijencijom, trudnice i dojilje, a drenažnu kremu i bubrežni bolesnici.