Kobayagi

Foot point centar

www.kobayagi.rs

Facebook stranica

Telefon: 064 13 89 616

E-mail: info@kobayagi.rs

Šta je Kobayagi?

KOBA YAGI su kvalitetne igračke kojima promovišemo uradi sam kulturu i ideju da je igračka proces, a ne gotov proizvod. Setovi sadrže igračke rađene od 100% vunenog filca koji zadovoljava EN 71 standard EU i bezbedan je za izradu dečjih igračaka.

Trenutno su u ponudi tri vrste KOBA YAGI HRANA uradi sam setova – PIKNIK, VITAMINI i SLADOLED koji u različitim kombinacijama sadrže više od 30 vrsta voća, povrća, slatkiša, peciva i gotovih jela.

KOBA YAGI HRANA setovi za šivenje sadrže materijal potreban za uradi sam projekat (šablon, uputstvo za rad, iglu, konac, naprstak, vatelin i filc) uz pomoć kojeg samostalno možete da sašijete različitu hranu (krušku, sladoled, krofnu...). Set sadrži i dve ručno šivene igračke koje možete doraditi tako što ćete uz pomoć priloženog uputstva za vez očiju, nosa i usta napraviti „lica kobajagi čovečuljaka“. Namenjene su zajedničkom radu odrasle osobe i deteta.

Igračke su namenjene uzrastu 5+ kada vaše dete već ima potrebu za samostalnim projektima, koje može odlično izvesti uz vašu malu pomoć. Vaš uredi sam set ima jednostavan i zanimljiv projekat koji je potrebno napraviti, sav potreban materijal i uputstvo za njegovu izradu, tako da ne morate puno da lutate kad smišljate kako da idealno provedete „Vaš dan“ s detetom. Sve smo pripremili, potrebno je samo malo dobre volje, koncentracija i sat-dva koje ćete odvojiti za ovu aktivnost.

Učeći da samo seče, prenosi šablon, koristi iglu i konac za šivenje i vez, Vaše dete će razviti samostalnost, neophodnu finu motoriku i steći nove veštine koje može iskoristiti u nekim novim kreativnim poduhvatima.

Ukupno dobijate tri igračke u obliku hrane koje su idealne za podsticanje razvoja „simboličke igre“ jer sa našim igračkama i uz pomoć dečije mašte, ova „kobajagi“ hrana može da postane sastavni deo „zamišljenih ručkova“ koji će biti savršen način zabave mlađeg deteta, dok vaše starije dete samo može da napravi unikatnog i neobičnog „kobajagi drugara“ koji može dobiti i svoju upotrebnu vrednost u svakodnevnom životu, zavisno od mašte vašeg deteta.

Ako želite da provedete kvalitetno vreme sa Vašim detetom, onda su KOBA YAGI HRANA uradi sam edukativni setovi prava stvar za Vas. Vreme u kojem živimo ne ostavlja previše vremena da ostvarimo bliskost sa onima koji su nam najdraži, a čiji čitav univerzum počiva na igri. Zato smo napravili setove uz pomoć kojih će Vaše dete kroz igru, steći neke nove veštine, samostalnost, razviti kreativnost i verovaće da ste baš vi najfantastičnija osoba jer ste zajedno otkrili čitav novi Koba Yagi svet! Verujemo da je za razvoj deteta i njegovog kreativnog potencijala važna sloboda stvaranja oslanjanjem na sopstveno iskustvo.

Uživajte praveći igračke zajedno s Vašom decom i za njih!

Trenutni izbor setova možete naći u našoj onlajn radnji ili radnjama WannaBE and Toy, Braće Jugovića 2A, 11000 Beograd i Planeta shop Vojvode Stepe 238, 11000 Beograd. Sve dodatne informacije možete dobiti na našem FB profilu KobaYagi Toys.